DocPoint elokuvatapahtumat ry etsii tuotantokoordinaattoria (2020)

DocPoint-elokuvatapahtumat ry järjestää Suomen menestyneimmät ja puhutuimmat dokumenttielokuvatapahtumat Suomessa. Yhdistys toteuttaa DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin, valtakunnallisen DOKKINO – lasten ja nuorten dokumenttielokuvakiertueen, vaikuttavuustapahtuma DocPoint IMPACTin sekä Doc Lounge Helsinki -dokumenttielokuvaklubit. DocPoint-tapahtumiin osallistuu vuosittain noin 50 000 kävijää.

Etsimme pieneen mutta innostuneeseen joukkoomme tapahtumatuotannon kokenutta ammattilaista tuotantokoordinaattorin tehtävään.

Tuotantokoordinaattorilla on keskeinen rooli yhdistyksen tuotantojen valmistelussa ja toteutuksessa. Tuotantokoordinaattori osallistuu yhdistyksen osto- ja myyntireskontran hoitoon, myynnin ja markkinoinnin tehtäviin sekä toimiston laitteistosta ja tarvikkeista huolehtimiseen. Tuotantokoordinaattori osallistuu DocPoint-festivaalin suunnitteluun ja toteuttamiseen, huolehtii www-sivujen ja some-kanavien ylläpidosta ja hoitaa tiedotustehtäviä festivaaliajan ulkopuolella. Tuotantokoordinaattori toimii DOKKINO-tuottajana osan vuodesta, ja vastaa noin kerran kuussa järjestettävien Doc Lounge Helsinki -klubien toteutuksesta.

Yhdistyksen toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa. Tehtävä edellyttää matkustamista DOKKINO-paikkakunnille kotimaassa vuosittain erityisesti maalis-toukokuun aikana.
Hakijalta odotetaan tapahtumatuotannon vahvaa kokemusta, hyviä sosiaalisia- ja ryhmätyötaitoja, organisointikykyä ja kykyä työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa. Tehtävä vaatii hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Tuotantokoordinaattorin tehtävä alkaa maaliskuun 2020 aikana sopimuksen mukaan. Työ on täysipäiväistä ja työsuhde jatkuva. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Tehtävään liittyvät tiedustelut toiminnanjohtaja Tapio Riihimäelle puhelimitse tiistaina 25.2. tai torstaina 27.2. klo 14-15 (050 455 8448).

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV palkkatoiveen kera tulee lähettää sähköpostitse viimeistään 28.2.2020 osoitteeseen tapio.riihimaki@docpoint.info. Huomaa, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Olethan siis nopea!