docpoint-banner-2021-seeyou

KOTIMAISTEN SARJOJEN JA OPISKELIJASARJAN ELOKUVIEN ILMOITTAMINEN VUODEN 2021 DOCPOINT-FESTIVAALILLE ON KÄYNNISSÄ. HAKUAIKAA ON PIDENNETTY 30.10 SAAKKA.

Hakulomakkeen pääset täyttämään tämän linkin kautta.

KOTIMAISTEN ESITYSSARJOJEN VALINNAT

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin kotimaiseen esityssarjaan valitaan kuluneen vuoden merkittävimmät ja kiinnostavimmat suomalaiset dokumenttielokuvat. Kotimaisen kilpasarjan elokuvat valitaan kotimaiseen esityssarjaan ilmoitettujen elokuvien joukosta.

Kotimaisen Uusin silmin – New Finnish Visions -opiskelijasarjan elokuvat valitaan kotimaisten oppilaitosten tuottamista opiskelijaelokuvista. Opiskelijasarjan elokuvat valitsee DocPointin hallituksen nimittämä raati.

OSALLISTUMISEDELLYTYKSET

Festivaali esittää ainoastaan dokumenttielokuvia. Valinnoissa painotetaan luovaa ja elokuvallista toteutusta. Tv-ohjelmat, esittelyvideot, musiikkivideot, mainostuotannot ja opetusohjelmat jätetään käsittelemättä.

Kotimaiseen esityssarjaan valitaan vain kotimaisia ensi-iltoja. 40-minuuttisten ja sitä pidempien kotimaiseen sarjaan valittujen elokuvien joukosta valitaan elokuvat kotimaiseen kilpasarjaan. DocPoint-Yle-palkinnon parhaalle kotimaiselle dokumenttielokuvalle jakaa suomalaisista ja kansainvälisistä asiantuntijoista koostuva jury.

LUE SÄÄNNÖT TÄSTÄ.

ILMOITTAUTUMINEN

Täytä ilmoittautumislomake, lataa Vimeo-linkki ja tekstimateriaalit sekä täytä muut lomakkeessa vaaditut kohdat.

Kotimaiseen sarjaan tai Uusin silmin –opiskelijasarjaan ei ole ilmoittautumismaksua.

HUOM: Festivaalilla on oikeus jättää käsittelemättä myöhässä tulleet hakemukset. Haku päättyy 30.10.2020.

FESTIVAALILLE VALITTUJEN ELOKUVIEN TEKIJÖIHIN OLLAAN YHTEYDESSÄ JOULUKUUN ALUSSA.

Lisätiedot:
Emilia Saarela
Tuottaja
emilia.saarela (at) docpoint.fi
p. 050 455 8446