Jokaiseen saliin on myynnissä erilliset pyörätuoliliput. Voit ostaa pyörätuolilipun 3.1.2020 alkaen verkossa tai 23.1.2020 alkaen DocPointin lipunmyyntipisteissä. Huomaathan, että pyörätuolipaikalla ei ole istuinta. Mikäli haluat istua näytöksen aikana salin penkillä, valitse peruslippu.

Mahdollinen avustaja pääsee festivaalinäytöksiin maksutta. Avustajalipun voi varata etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tickets@docpoint.info. HUOM: Jos näytös on jo loppuunmyyty, ei avustajalippua valitettavasti saa. Festivaalin aikana emme pysty takaamaan avustajalipun toimittamista saman päivän näytökseen.

Alla on tietoja festivaalisalien pyörätuolipaikoista. Lisätietoja saavutettavuudesta löydät teattereiden omilta sivuilta.

Bio Rex

4 pyörätuolipaikkaa. Pyörätuolipaikat sijaitsevat salin ylätasanteella, sisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynti teatteriin Amos Rex -museon kautta hissillä. Ks. lisää teatterin omilta sivuilta.

Kinopalatsi

Sali 1: 2 pyörätuolipaikkaa
Sali 2: ei pyörätuolipaikkoja (hissiremontin takia pyörätuolipaikkoja ei ole toistaiseksi myynnissä)
Salit 5-8: 1 pyörätuolipaikka
Kinopalatsin salit sijaitsevat eri kerroksissa, kerrosten välillä pääsee liikkumaan hisseillä. Pyydäthän apua Finnkinon henkilökunnalta. Ks. lisää teatterin omilta nettisivuilta.

Maxim

Sali 1: ei pyörätuolipaikkaa
Sali 2: 2 pyörätuolipaikkaa. Inva-wc:hen sekä salin 2 parvelle pääsee kulkemaan pyörätuolilla henkilökunnan asettaman luiskan avulla. Valitettavasti Maximin baareihin/myymälöihin ja 1-saliin ei pääse pyörätuolilla. Ks. lisää teatterin omilta nettisivuilta.

Orion

Orion: 2 pyörätuolipaikkaa.
Pyörätuolilla liikkuville on tarjolla siirrettävä luiska, joka johtaa rappukäytävän kautta salin parvelle. Liuska on kevytrakenteinen, joten sitä ei voi valitettavasti käyttää sähköisellä pyörätuolilla. Liuskaa käyttäessä tarvitaan avustaja. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen teatterin lipunmyyntiin tai info@cinemaorion.fi -osoitteeseen saapumisesta näytökseen pyörätuolilla, jotta voimme varata riittävästi henkilöstöä paikalle sujuvan palvelun takaamiseksi. Elokuvateatterin wc-tiloihin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla. Ks. lisää teatterin omilta nettisivuilta.

Kino Regina

2 pyörätuolipaikkaa. Teatteri on esteettömästi saavutettavissa keskustakirjasto Oodin aulatasosta, rakennuksen pohjoispäädystä. Ks. lisää teatterin omilta nettisivuilta.

Kiasma-teatteri

3 pyörätuolipaikkaa. Teatteri on esteetön. Suosittelemme yhteydenottoa etukäteen, jos pyörätuolipaikalle on tarvetta info(at)kiasma.fi. Ks. lisää teatterin omilta nettisivuilta.